Een moment van rust in een nieuwe wereld vol indrukken.

Arrangementen

Babyfloaten

Babymassage

Opening 2 november!

Een baby heeft na de geboorte veel te verwerken. Alle geluiden, de vele gezichten en prikkels zijn tenslotte nieuw. Het is niet gek dat dit soms best wel overwelming kan zijn. En laten we jou als kersverse ouder niet vergeten. Of het nou je eerste, tweede of derde kindje is, de eerste periode is prachtig, maar vraagt ook de nodige energie. In onze private spa kunnen jullie samen even heerlijk ontspannen. Met de spa helemaal voor jullie zelf hebben jullie een moment van rust in een nieuwe wereld vol indrukken.

Bekijk onze arrangementen

arrangementen

arrangementen

arrangementen

arrangementen

arrangementen

Just you

Met de spa helemaal voor jullie zelf, is het samen in alle rust en zonder prikkels genieten. Je baby dobbert heerlijk ontspannen en vrij rond in de jacuzzi en geniet daarna van de babymassage, waarbij jij als ouder de massagetechnieken leert en toepast.
€ 75

Sleep Well

Slaapt je baby moeilijk? Een float- en massagesessie kan hier goed bij helpen. Eerst genieten van het ronddobberen in de jacuzzi en daarna een babymassage onder de sterrenhemel. Op dinsdag kun je een private avondsessie boeken. Na de sessie gaat je kleintje rozig en ontspannen de nacht in.
€ 90

Twinning is winning

Gezellig met z’n tweeën kunnen jouw twins trappelend en dobberend genieten van de vrijheid en gewichtsloosheid in het water. Daarna kijken ze samen naar de sterren waarbij ze tegelijk genieten van de Shantala massage met aromatherapie.
€ 135

Strippenkaart 5 x ‘just you’

Vijf keer genieten van een private float- en massagesessie met de strippenkaart! Eerst heerlijk ronddobberen in de jacuzzi en daarna een massage in combinatie met aromatherapie onder de sterrenhemel. Met de strippenkaart is de vijfde sessie gratis!
€ 300
Coming soon!

Giftcard

Ben je op zoek naar het perfecte kraam-, Moederdag- of Vaderdagscadeau? Geef een ultiem genietmoment bij Nalu BabySpa. Je kunt al een giftcard kopen vanaf € 25,-. De giftcards zijn inwisselbaar bij alle arrangementen.
v.a. € 25

Babyfloaten

Heerlijk ontspannen en vrij ronddobberend in een eigen jacuzzi komt je baby volledig tot rust. Met een speciaal en veilig drijfbandje geniet je baby trappelend van de vrijheid en gewichtsloosheid in het water. Naast dat het rustgevend is, heeft floaten ontelbaar veel voordelen. Het draagt bij aan de lichamelijke ontwikkeling, de groei en voorkomt en verhelpt eventuele klachten. Ook stimuleert het hun immuunsysteem. Bij Nalu Babyspa combineren we het floaten met kleurtherapie, wat bijdraagt aan een goede energiebalans van je baby. Een mooie bijkomstigheid: de herbruikbare zwemluier mag daarna mee naar huis. Perfect voor een dagje aan het zwembad of op het strand.

Babymassage

Een massage zorgt ervoor dat je baby zich compleet kan ontspannen. Maar dat niet alleen. Een babymassage zorgt voor een goede doorbloeding, de ontwikkeling zintuigen en eventuele klachten. We combineren de massage met aromatherapie. Dit helpt onder andere tegen krampjes, spanningen en onrustige nachten. We leren je de massage- technieken, zodat je de massages toe kunt voegen aan je dagelijkse routine. Het helpt je om de band tussen jou en je baby te versterken.

Nalu Babyspa is het eerste wellnesscentrum in de omgeving Delft, speciaal voor baby’s van 14 dagen tot 1 jaar oud. Veiligheid, hygiëne, persoonlijke aandacht en liefde staan in de spa centraal.

Tijdens de massages worden alleen oliën van hoogwaardige kwaliteit met 100% natuurlijke en eerlijk ingekochte ingrediënten gebruikt. Je ziet in de spa verschillende kristallen en natuurstenen en de massage vindt plaats onder een sterrenhemel. Allemaal ingrediënten voor een goede sessie ontspannen voor jou en je baby.

Over ons

Sisja en Arthy Namysl, zussen en oprichters van Nalu BabySpa vonden tijdens hun studie, allround Wellnessmedewerker, het geven van massages al een van de leukste onderdelen. Na de opleiding te hebben afgerond zijn ze allebei een andere richting ingegaan, maar ze hadden altijd de droom om samen iets te beginnen. Na de geboorte van Sisja’s dochter Maya zijn ze in aanraking gekomen met floaten en massage in een BabySpa. Ze werden meteen verliefd en dachten; dit gun je elke ouder met een baby! Ze zijn zich gaan verdiepen en hebben de cursus babymassage, EHBO-baby/kind en de opleiding sportmassage gevolgd.

Begin dit jaar begon de zoektocht. Ze vonden een mooie locatie aan de Taj Mahalstraat 23 in Delft. Corona gooide even roet in het eten, maar de deuren van de spa kunnen eindelijk open. De kennis en ervaring die Arthy en Sisja in de wellnessbranche hebben, kunnen zij nu combineren en unieke ontspanning bieden voor baby’s van 2 weken tot 1 jaar oud.